CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURSES DE MUNTANYA

0
162

Jordi Toda i Maria Gràcia Coll, Campions
Aquest diumenge 20 de maig s\’ha celebrat la desena edició del Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya a Girona, en el marc de la 48a Pujada a Peu al Santuari dels Àngels. Jordi Toda (FACVAC) s\’ha proclamat Campió autonòmic d\’aquesta disciplina amb un temps de 39\’00”. En segona posició s\’ha classificat Sergio Vellido (JAS) amb 39\’ 17” i tercer ha estat José Antonio Repullo (GEiEG) amb 39\’30”. En dones, la Campiona ha estat Maria Gràcia Coll (GEiEG) amb un temps de 43\’ 41”, la segona plaça ha estat per a la campiona de l\’edició anterior, Mònica Ardid (UA Terrassa) amb 44\’38” i la tercera per a la Marta Galimany (ISS-L\’H) amb 45\’ 40”.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada