I Cursa del Rodal Voltans riu Ripoll i Togores

0
69

Els atletes Sabadellencs s’han bolcat amb la cursa del rodal del proper diumenge, així les dues grans entitats atlètiques de la Ciutat s’emportaran bona part del protagonisme , concretament el Club Natació Sabadell ha inscrit un total de 61 atletes i la Joventut Atlètica Sabadell una vintena , però cal destacar d´aquesta relació uns inscrits de luxe ja que tindrem a la línea de sortida a: Miquel Quesada , Miquel Blanchart , Sergi Silvero , Jordi Cruz , Aleix Muñio , Antonio Sevillano , com a indiscutibles caps de cartell. | Una cursa que començara a les 10.30 del matí a peu de la pista coberta d´atletisme , continuarà per la llera del riu Ripoll i bona part del parc fluvial del Ripoll fins endinsar-se pel bosc de Togores i tornada pel riu Ripoll fins el punt de sortida. En total 15.500 metres de recorregut pràcticament amb la seva totalitat per camins de terra.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada