CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURSES DE MUNTANYA

0
63

Aquest diumenge 20 de març se celebrarà la desena edició del Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya Absolut i de Veterans a Girona, organitzat pel Grup Excursionista i Esportiu Gironí (Aquadiver-GEiEG), en el marc de la 48a Pujada a Peu al Santuari dels Àngels. La sortida es donarà a les 9,00 hores al Carrer Santa Llúcia i el control d\’arribada estarà situat al primer graó del Santuari Mare de Deu dels Àngels.| Els actuals campions de Catalunya són José Manuel Granadero i Mònica Ardid que van aconseguir el títol autonòmic a l\’edició passada celebrada Vacarisses.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada