MITJA BALAFIA LLEIDA 2011, LA FESTA DE LA SALUT I L\’ESPORT…i LA CULTURA

0
69

Les i els atletes participants a la XXIX Cursa Popular i a la Mitja Marató de Balàfia, 10 d\’abril 2011, seran obsequiats amb un llibre a triar entre els centenars que trobaran en una parada patrocinada per l\’editorial EDEBE al finalitzar les curses, els participants en la Caminada i els infants que participin en les Ludocurses també en rebran via sorteig. Per altra banda totes les activitats de LA FESTA DE LA SALUT I L\’ESPORT…i LA CULTURA s\’inclouran en la Commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física promocionat per la Organització Mundial de la Salut ONU i el programa PAFES de la Generalitat de Catalunya.| inscripcions MITJA http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=130 POPULAR http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=131

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada