Descarrega’t el teu diploma de la Marató

0
70

Aconsegueix-lo a la pàgina web de la cursa barcelonina
Felicitats. Ja ets, o tornes a ser, un maratonià. Ja formes part del distingit grup de corredors que el passat 6 de març van finalitzar la Marató de Barcelona 2011. És per això que ja pots descarregar-te el teu diploma de la Marató, el que t’acredita com a ‘finisher’ de la cursa barcelonina i deixa constància del teu esforç titànic i de la feina homèrica realitzada durant tot l’any, dia rere dia, superant totes les condicions meteorològiques i cuidant tots els detalls fins a l’últim moment.| Aquest diploma és teu, te l’has guanyat a pols. Només has d’anar al lloc web de la Marató de Barcelona (www.maratobarcelona.com) i consultar el teu resultat. Un cop siguis a la teva pàgina personal de resultats, trobaràs la pestanya “Descarregar Diploma d’Acreditació”, només cal que la seleccionis i en breus instants ja tindràs el teu diploma que molt pocs poden tenir. I si no vas poder finalitzar-la, el teu nom també forma part de la 33a edició de la Marató. Només cal que consultis la llista que també trobaràs a resultats. El fet d’intentar-ho ja demostra la teva valentia, i és per això que t’esperem a la pròxima edició, on segur que ho aconseguiràs. Recorda que el dolor és temporal però l\’orgull és per sempre. L’organització de la Marató de Barcelona us vol agrair a tots vosaltres la vostra participació i entrega. La Marató va ser un èxit, sense vosaltres no hagués estat possible.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari