LA CURSA DEL RODAL DE SABADELL , 3ª ETAPA DE LES SABADELL RUN SERIES 2011

0
28

Ja tenim tot a punt pel proper diumenge 20-3-2011 a la primera edició de la Cursa del Rodal de Sabadell , 3ª etapa de les Sabadell Run Series 2011 i que també puntua per la LLiga de Champion chip 2011 . La cursa que te el seu autèntic punt fort en els seus 15.600 metres del recorregut que no deixaran a ningú indiferent , pràcticament tot per camins de terra molt amples i que permeten corra en tot moment , amb sortida i arribada a la pista coberta d’atletisme , continuarem pe la llera del riu Ripoll , per tot el Parc Fluvial del Ripoll fins endinsar-nos al bosc de Togores.| Podeu recollir el vostres dorsals anticipadament a la ciutat de Sabadell : oficines de la Joventut Atlètica Sabadell i a les botigues Intersport Molins i Runnersworld.També podeu fer la vostra inscripció a la web de la cursa www.sabadellrunseries.com i recollir el vostre dorsal fins 1 hora abans de la sortida fitxada per les 10.30 del matí.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari