CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ PER RELLEUS

0
29

Aquest diumenge 13 de març es realitzarà la dotzena edició del Campionat de Catalunya de Marató per Relleus, en el marc del XIV Ekiden Vila de Palafrugell , organitzat pel Club Atlètic Palafrugell, amb la col·laboració del Patronat Municipal d\’Esports de Palafrugell. Aquesta modalitat esta formada per equips de sis corredors que alternen relleus de 5 i 10 quilòmetres fins arribar a l\’últim relleu que fa un recorregut de 7.195 metres. La sortida es donarà a partir de les 10,00 hores a l\’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell, i la competició se celebrarà sobre un circuit homologat de 5000 metres. Els actual campions són l\’Aquadiver GEIEG a la categoria masculina i el CA Sant Celoni a la femenina, que va aconseguir el títol la temporada passada al mateix escenari.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari