CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ PER RELLEUS

0
57

Aquest diumenge 13 de març es realitzarà la dotzena edició del Campionat de Catalunya de Marató per Relleus, en el marc del XIV Ekiden Vila de Palafrugell , organitzat pel Club Atlètic Palafrugell, amb la col·laboració del Patronat Municipal d\’Esports de Palafrugell. Aquesta modalitat esta formada per equips de sis corredors que alternen relleus de 5 i 10 quilòmetres fins arribar a l\’últim relleu que fa un recorregut de 7.195 metres. La sortida es donarà a partir de les 10,00 hores a l\’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell, i la competició se celebrarà sobre un circuit homologat de 5000 metres. Els actual campions són l\’Aquadiver GEIEG a la categoria masculina i el CA Sant Celoni a la femenina, que va aconseguir el títol la temporada passada al mateix escenari.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada