TOT A PUNT PER LA 2ª ETAPA DE LES SABADELL RUN SERIES

0
77

El proper diumenge 6-3-2011 a la la Ciutat de Sabadell s´organitzarà la segona etapa de les Sabadell Run Series 2011 , concretament serà la 1ª edició de la Cursa per a la Igualtat , sota la distancia de la milla (1.609 metres ).La sortida i l´arribada al davant de l´Ajuntament (Plaça del Dortor Robert ) i el recorregut de dues voltes per la Rambla.Les inscripcions que son totalment gratuïtes es poden fer anticipadament a Intersport Molins , a les oficines de la Joventut atlètica Sabadell o per la web www.sabadellrunseries.com . Així com el mateix diumenge a la sortida a partir de les 9.30 del matí . S´ha programat fins a 5 sortides per categories ( veterans/es , cadets i juvenils , open popular , seniors /júniors i benjamins/infantils ) tots els/les participants recolliràn una samarreta de record.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada