Pau Zamora (C.E. triatló Distance) i Txell Giménez (feec) S’imposen al duatló de muntanya de Terrassa

0
70

La secció de triatló del Club Natació Terrassa ha organitzat la segona edició del duatló de muntanya , penúltima prova de la Lliga nacional de l’especialitat .La competició es va desenvolupar amb el format de distancia sprint , tenint com centre neuràlgic de sortida , arribada i zones de transicions des de Can Roca –Pla del Bon Aire , començant amb 6 quilometres de cursa a peu , tot seguit 20 quilometres de ciclisme de muntanya (btt) en un traçat molt tècnic i exigent al voltant del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i per acabar 3 quilometres de cursa a peu.| A la categoria masculina victòria còmode per Pau Zamora (C.E- triatló Distance ) que va agafar el cap de la cursa en el segment de ciclisme , marcant el millor parcial de tots els participants , creuant la línia d’arribada amb un temps de 1 hora 27 minuts i 19 segons i amb un marge de més de 4 minuts per davant del segons classificat Genis Zapater (fecc) 3º graó del podi per Marc Serrat (feec).Per equips primer lloc pels amfitrions Club Natació Terrassa-triatló (Casoni-Bigorda-Durán) 2º Cerrr Strands Triatlhon( Serra-Relaño-Reymundi) 3º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Esclusa-Colomer-Tudela). A la vessant femenina contundent victòria per la Terrassenca Txell Giménez (Fecc) que es va mantenir en tot moment sola al capdavant del duatló i va arribar a meta desprès de 1 hora 52 minuts , amb una avantatge de més de 5 minuts a la segona classificada Sílvia Pineda (Club Triatló l’eix de Navàs ) completant el podi com 3ª Teresa Pons (independent).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada