ChampionChip a la Matagalls-Montserrat 2011

0
74

Championchip col·laborarà en la 32ena Matagalls-Montserrat El Club Excursionista de Gràcia i Championchip han signat un acord per tal d\’utilitzar el xip groc en la propera edició de la Matagalls-Montserrat que es farà els dies 17 i 18 de setembre de 2011. La marxa de resistència més important a Catalunya proposa el repte de fer els 83 quilòmetres que separen Coll Formic (just a sota el Matagalls) del Monestir de Montserrat en menys de 24 hores. En les ultimes edicions la Matagalls-Montserrat ha arribat al límit de 3.000 participants i de ben segur aquest any tornarà a penjar el cartell de \”complert\”. Tot i no ser una travessa competitiva, l\’ús del xip groc facilitarà les tasques de control i ajudarà a garantir que els participants han assolit el repte seguint el recorregut establert.| Championchip, amb al xip groc que ja tenen més de 20.000 esportistes catalans en propietat, vol aportar a les marxes de resistència la mateixa eficàcia i eficiència en el control dels participants que ja aporta a les curses a peu, a les travesses de natació, a les curses ciclistes, al duatló i al triatló. En aquest primer any de colaboració el xip servirà per facilitar les tasques de control a la sortida i a l\’arribada però les dues parts esperen ampliar la colaboració en els propers anys.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari