Jornada Prèvia CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL EN PISTA COBERTA

0
72

Aquest dissabte 26 de febrer, se celebrarà la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta a Sabadell. Per a disputar la final del Campionat de Catalunya Infantil es classificaran els 12 millors per prova, excepte als 60 metres i als 60 m. tanques que seran 16, i als 600 metres que seran 8. La jornada final del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta se celebrarà el proper 12 de març al mateix escenari. Aquesta fase prèvia es disputarà en jornada matinal a partir de les 10:00 hores.
Atletes classificats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada