CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE CLUBS

0
26

JA Sabadell i AA Catalunya, Campions
Resultats. – Fotos Aquest dissabte 19 de febrer s’ha realitzat la quarta edició del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. La Joventut Atlètica de Sabadell i l’Agrupació Atlètica de Catalunya s’han proclamat Campions de les categories masculina i femenina respectivament. En nois, el Club Muntanyenc Sant Cugat s’ha classificat en segona posició i l’Agrupació AC en la tercera. En noies, l’ISS-L’Hospitalet ha estat segon i el CM Sant Cugat el tercer.| Pel que fa a les actuacions individuals, podem destacar la consecució de cinc Rècords dels Campionats a càrrec d\’Oscar Esteve (CE Penedès) que ha marcat 8”32 als 60 metres, Feliu Esteve (JAS) que ha marcat 1’47”38 als 600 m, Clara Sisquella (ISS-L’H) que ha marcat 8”33 als 60 metres, Dasha Malevyck (ISS-L’H) en alçada amb 1,45 m i Nora Taher (CMSC) que ha marcat 3’19”98 als 1.000 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari