CAMPIONAT D\’ESPANYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
264

Aquest cap de setmana, 19 i 20 de febrer, se celebrarà la 47a edició del Campionat d\’Espanya Absolut en Pista Coberta al Palau Velòdrom Lluís Puig de València. Més de mig centenar d\’atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. De la representació catalana destaca la presència d\’atletes com Edgar Pérez (AAC) als 200 m, Marc Orozco (FCB) als 400 m, Jackson Quiñonez (FCB) en els 60 m tanques, Dídac Salas (FCB) i Igor Bychkov (PdC) en perxa, Ruben Pros (FCB) en salt de llargada, i Agustí Fèlix (FCB) com a màxim favorit a l\’heptatló.| En dones, podem destacar Plàcida A. Martínez (FCB) als 200 metres, Laia Vilalta (FCB) als 400 metres, Mari Carmen González (CA Laietània) als 800m, Eva Arias (VTiM) als 1500 m, Clàudia García (FCB) al salt d\’alçada, Anna Ma. Pinero (València TiM) en salt amb perxa, Dèbora Calveras (FCB) en triple salt i Irache Quintanal (València TiM) en llançament de pes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada