Presentada oficialment la tercera edició de la Cursa Nocturna dels Mussols, a Sant Quirze del Vallès

0
115

 Dijous 17 de febrer es va celebrar la presentació oficial de la tercera edició de la Cursa Nocturna dels Mussols, competició que es disputarà la tarda/vespre del dissabte dia 26 de Març. Una cursa que ja s’ha consolidat com un referent d’inici de la temporada de curses de muntanya a Catalunya, i que hores d’ara ja ha superat les 360 inscripcions.
  L’acte, celebrat al Centre Cívic Can Feliu de Sant Quirze del Vallès, va ser presidit pel senyor José Luis Sagredo, Regidor d\’esports de Sant Quirze del Vallès, i Jordi Aguado, director de la cursa i president del Club Excursionista Sant Quirze. Comptà també amb la presencia dels 3 primers classificats masculins de la passada edició, Carles López (Vertic Runners), Jaume Folguera (Club Exta. UECANOIA) i Raúl Angulo (Unió Exta. Sabadell), que no es van voler perdre l’acte, alhora que van confirmar la seva participació a l’edició d’aquest any.|  

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada