La WEB d’atletisme adaptat

0
75

www.atletismeadaptat.cat, és una web dedicada a l’atletisme per discapacitats fisics, de la FCEDF (Federació d’Esports de persones amb discapacitat física). Aquesta web vol donar a conèixer, i informar de totes les activitats de promoció que es realitzen per nois i noies amb alguna discapacitat, es tracta d’atletisme de competició inclós dintre del calendari nacional i internacional. Des de la web també podreu posar-vos en contacte amb les escoles d’Iniciació Esportiva Adaptada, on es vol brindar la possibilitat a totes aquelles persones amb alguna discapacitat, d’iniciar-se en la pràctica d’alguna modalitat de l’atletisme adaptat per tal de poder conèixe’l de la mà dels tècnics de la federació qui els hi facilitarà el material adaptat necessari per tal de poder practicar-ho.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada