CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS PER CLUBS

0
67

El FC Barcelona, Campió en dones
Aquest diumenge 13 de febrer s’ha celebrat el Campionat d\’Espanya de Cros per Clubs en Punta Umbría, Huelva. El Futbol Club Barcelona ha aconseguir el campionat a la categoria absoluta femenina i ha revalidat el títol estatal que ja va aconseguir la temporada passada i el tercer consecutiu. L’equip català estava format per Alessandra Aguilar, Sonia Bejarano, Jacqueline Martín, Meritxell Calduch i Estela Navascues. També el FC Barcelona s’ha proclamat Campió a la categoria Juvenil femenina amb un equip format per Ingrid Pino, Paula A. Hritiuc, Montserrat Montalà i Dolors Ferrer.| També cal destacar la segona posició aconseguida per la Joventut atlètica de Sabadell en la categoria cadet masculí i també el subcampionat per a l’ISS-L’Hospitalet a la categoria júnior femenina. Cal destacar que la cursa absoluta masculina ha estat guanyada per Ayad Lamdassem representant a l\’equip Atletismo Bikila que s\’ha classificat en segona posició, i que la victòria per clubs ha estat pel Kafewake Li Ning Guadalajara on milita el català Carles Castillejo que ha entrat en la sisena posició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada