CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS PER CLUBS

0
62

El proper diumenge 13 de febrer se celebrarà el Campionat d\’Espanya de Cros per Clubs en Punta Umbría, Huelva, que aquest any celebra l\’edició número quaranta-sis en categoria masculina i la trenta-nou en la femenina. Es disputaran curses amb el campionat estatal en joc a les categories cadet, juvenil, júnior, promesa i sènior. Al campionat absolut també es disputa a les modalitats de cros curt i cros llarg. Dinou clubs catalans presentaran mig centenar d\’equips que participaran a les diferents categories després d\’haver aconseguit la seva classificació el passat 30 de gener durant els Campionats de Catalunya de Cros per Clubs, celebrat a Granollers.| A l\’edició passada celebrada a Haro, La Rioja, el Futbol Club Barcelona va aconseguir el campionat a la categoria absoluta femenina i el Club Esportiu Universitari es va proclamar Campió a la categoria de cadet masculí.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada