El proper 10 d\’abril, un OVNI aterra al planeta running

0
72

La Mitja Marató de Tossa de Mar està de tornada. Imagina\’t una mitjà marató amb 500 metres de desnivell positiu, en l\’entorn màgic de la Costa Brava. Entre aigües turqueses i pins mediterranis t\’espera un desafiament únic, tant per la seva duresa com per la seva bellesa. I es que el recorregut es desenvolupa principalment a la carretera costanera i salvatge que uneix Tossa de Mar amb Sant Feliu. Els participants hauran d\’enfrontar-se a una entretinguda successió de corbes, baixades i pujades, envoltades de paisatges increïbles.| Però si no estàs preparat, no et preocupis. Aquesta tercera edició de la Mitja Marató de Tossa de Mar també compta amb una cursa de 10km, perquè no et perdis aquesta oportunitat de gaudir de l\’esport amb els teus amics i familiars. Música en directe, botifarrada final i moltes altres animacions… Ha arribat l\’hora d\’explorar noves sensacions i descobrir un repte incomparable.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada