CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

0
74

Jacqueline Martin i Ayad Lamdassem, Campions
ResultatsFotos Alberto RuizFotos Salva Pou.
Aquest diumenge 30 de gener, s’ha disputat el Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs conjuntament amb el Cros Internacional Ciutat de Granollers organitzat per Grup Atlètic Granollers. En una esplèndida matinal atlètica s’ha disputat aquesta autonòmic amb una gran participació en totes les categories. Jacqueline Martín (FCB) s’ha proclamat Campiona en la categoria femenina i ha aconseguit el seu sisè títol absolut. En segona posició ha entrat Lidia Rodríguez (AS) i la medalla de bronze ha estat per a la Natàlia Rodríguez (CGT). En homes el Campió ha estat Ayad Lamdassem (At Bikila) que aconsegueix el segon títol, segon ha estat d’anterior campió, Carles Castillejo (K-CCM) i tercer Àngel Mullera (CA Lloret LS). |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada