Les històries i llegendes de la Fundació Contes pel Món, a la Mitja Marató

0
43

La Fundació Contes pel Món (FCM) serà present, aquest diumenge 30 de gener, de 8:45 a 11:30 hores, en un dels punts d’animació que organitza la Mitja Marató 2011 de Barcelona, a la cruïlla del passeig de Circumval•lació amb el parc de la Ciutadella.
Aquesta entitat, que neix l’any 2008 amb l’esperit de promoure l’accés de tots els infants a la cultura universal a través dels contes, proposa un taller de narració de les històries de tradició oral de Moçambic “El jardí de les ombres” i “Lleoa, la filla del silenci”, els dos primers títols de la col•lecció Oràlia que l’FCM publica en col•laboració amb Editorial Proteus. | La Fundació Contes pel Món també proposa un taller de plàstica participatiu entre pares i fills, on els infants podran dibuixar i pintar i els pares podran escriure un petit text referent a les il•lustracions dels seus fills. Entre els nens i nenes participants en aquests tallers de l’FCM, l’entitat sortejarà samarretes d’autor de Samaterra.cat, que ha cedit a la Fundació un lot d’aquestes peces de roba impreses amb il•lustracions de contes, cançons i tradicions populars catalanes per a contribuir a la difusió del projecte de la Fundació Contes pel Món “Cap nen sense conte”.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari