COPA DE SM EL REI EN PISTA COBERTA

0
67

El Futbol Club Barcelona, Campió
El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol estatal de la Copa de SM El Rei de Clubs aquest dissabte 22 de gener a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Amb aquesta victòria, el FC Barcelona aconsegueix l’onzena victòria a l’historial d’aquesta competició. El títol ha estat molt disputat i emocionant fins a l’última prova ja que només ha superat de dos punts al segon classificat el Playas de Castellón. Els atletes del FCB han aconseguit quatre victòries individuals i sis segones posicions. Cal destacar el registre que ha marcat Jackson Quiñónez (FCB) als 60 m tanques amb 7”82. La Joventut Atlètica de Sabadell s’ha classificat en la novena posició. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada