ENTREGA DE PREMIS DE LA XII SANT SILVESTRE BARCELONESA – SANCUGAT 2010

0
95

El regidor d\’Esports, Xavier Amador, el Director de Trade Center, Juanjo Martinez i el Director Tècnic de la Sant Silvestre Barcelonesa, Domingo López, han entregat els premis de la XII Sant Silvestre Barcelonesa, a l\’acte que ha tingut lloc aquest divendres a l\’Ajuntament. Amador i López han coincidit a qualificar d\’èxit la 12a Sant Silvestre, la primera a Sant Cugat, i han afegit que ja avaluen el que cal millorar per la propera edició.| L\’acte ha servit per premiar els tres primers classificats de cada categoria i els atletes que van assolir des de la sisena a la trentena plaça, també es va lliurar un premi per equips, lliurat a Running Vallès i els premis locals. Un total de 75 premis repartits entre categorías. D\’aquesta manera l\’Ajuntament i l\’organització de la cursa han posat el punt final a l\’esdeveniment que va tenir lloc el 31 de desembre i han iniciat el procés d\’organització per a la propera edició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari