Mataró acull la 7ª jornada de la Lliga nacional de duatlons de muntanya

0
2230

El proper diumenge el Club SBR i el Patronat Municipal d’esport de Mataró organitzaran la 13ª edició de la duatló de Muntanya Ciutat de Mataró , tractant-se de la prova més antiga de Catalunya i que enguany acollirà la 7ª jornada de les 12 previstes per la lliga nacional de l´especialitat.La competició començarà a les 9.30 del matí amb sortida i arribada així com les zones de transicions (de la cursa a peu al ciclisme ) al circuit de cros de Mataró , proper a les pistes d’atletisme i del centre comercial Mataró Park.El duatló es sota el format de les següents distancies : una primera cursa a peu de 6 quilòmetres , seguit de 22 quilometres de ciclisme de muntanya (BTT) assolint una alçada màxima de 386 metres i un desnivell acumulat de 746 metres i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| El ritme d’inscripcions es molt alt i es preveu esgotar les 400 places oferta des amb una bona nòmina de participants de nivell ; a la categoria masculina destaca la inscripció del guanyador del rànquing català de l’any passat i actual líder , el Bolivià Ever Alejandro Gómez (Cerrr strands triathlon ) destacant també la nombrosa inscripció dels clubs locals : Centre de Natació Mataró , el amfitrió SBR i dos dels màxims favorits com son el Club Natació Reus Ploms i el Cerrr strands triathlon. A la categoria femenina també hi tenim inscrita l’actual líder del rànquing Anna Claret (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) i la segona classificada la seva companya de Club , Paula de Cuesta , sense oblidar entre les favorites a Nuria Lauco (Club Triatló Granollers) la local Neus Cayla (Centre de Natació Mataró ) així com el conjuntat equip del Club Natació Reus Ploms , líder en solitari de la 1ª divisió femenina. Peu de foto : aspecte de la zona de boxes al circuit de cros Mataroní

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari