L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ FA DE REIS MAGS PELS RESIDENTS DE TRIGINTA SALUT MENTAL DE MÚTUATERRASSA

0
102

Aquest dimecres 5 de gener a les 12h, l’Asssociació Esportiva Mitja Marató ha fet de reis mags pels residents de Triginta Salut Mental de MútuaTerrassa amb el lliurament d’uns regals i convidant-los a participar a la cursa ACTIVA’T de 5 km que tindrà lloc el proper 16 de gener, en el marc de la Mitja Marató de Terrassa. El regal ha consistit en l’entrega a cada resident d’una parca Mitja Marató. Ha estat un acte solidari per part d’ambdues entitats en el context de la voluntat i compromís social que venen desenvolupant en les seves actuacions com a entitats sense ànim de lucre. Aquest ha sigut el primer any que s’ha portat a terme aquesta iniciativa, i s’ha valorat com a punt de partida perquè esdevingui una tradició en el futur.| A l’acte hi ha participat el Sr. David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató, i altres membres d’aquesta entitat, Sr. Emili Asín, Sr. Xavier Planes i el Sr. Josep Mata, per part de MútuaTerrassa, el Sr. Francesc Puig, gerent de la unitat estratègica sociosanitària, Sra. Anna Folch, directora de comunicació i relacions públiques, la Sra. Maica Ruiz, directora de la residència Triginta.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari