ELS 10K DE VILAFRANCA OBRE LES INSCRIPCIONS EL 3 DE GENER I ESTRENA

0
31

La cursa de 10 kms de Vilafranca que organitza el Patronat Municipal d’Esports i Fondistes Penedès  que es farà el proper 13 de febrer obre les inscripcions a partir del dilluns dia 3 de gener, tant sol es podran fer a traves de la web de www.atletisme.com, el preu és de 10 euros i 9 euros si el atleta té el xip groc de championchip. Es recomana no esperar molt a fer les inscripcions ja que als 700 atletes es tancaran. També cal indicar que tota la informació de la cursa es pot consultar a traves de la web del club que l’organitza www.fondistespenedes.com o a través de la seva pròpia web que és nova i volem presentar-vos: https://sites.google.com/site/10kvilafranca/ , una web senzilla però amb tota la informació detallada de la cursa.| Ja sabeu teniu una cita al febrer a Vilafranca, els 10k urbans de la vila, en un circuit de 5 kms dues voltes pla i molt ràpid idoni per fer grans marques o finalitzar 10 kms sense patiments, passant  pels llocs més emblemàtics de tota ella.  

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari