28a CURSA DE L’INDIOT A MOLLERUSSA ( Lleida )

0
109

Recordem que el dissabte, dia 26 de desembre es realitzarà la “28a CURSA DE L’INDIOT”, a la plaça Manuel Bertrand a les 11 del matí.
Recordar-te que tanquem la inscripció on-line el dimecres dia 22 de desembre o bé quan s’arribi als 350 corredors en les categories de veterans, sèniors i juvenils o als 300 participants en les categories escolars. El mateix dia de la cursa, el 26 de desembre, la recollida de pitrals serà de 9.30 a 10.30 h per la cursa de les categories dels sèniors, veterans i juvenils. A partir de les 10.30 h les inscripcions on-line d’aquestes tres categories quedaran anul·lades i s’haurà de fer la inscripció de nou.| A través de la pàgina web podeu complementar la informació necessària: http://mollerussa.cat/esports/indiot Tots els inscrits a les categories de veterans, sèniors i juvenils rebran uns guants de folre polar i les categories escolars rebran una bossa d’obsequis per participar en aquesta cursa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari