Presentació de la Cursa dels Nassos 2010

0
73

El delegat d’Esports, Pere Alcober, presentarà la 12a edició d’aquesta prova atlètica nadalenca, que ja compta amb més de 8.000 atletes inscrits.
Aquest dijous 23 de desembre tindrà lloc la presentació de la Cursa dels Nassos 2010, la prova atlètica que el proper 31 de desembre a les 17.30 hores s’encarregarà d’acomiadar l’any recorrent 10 quilòmetres pels carrers de la ciutat.
L’acte de presentació tindrà lloc a les 11.00 hores a la Sala Barcelona Esports de l’Institut Barcelona Esports (avinguda de l’Estadi, 40) i estarà presidida pel delegat d’Esports, Pere Alcober, que estarà acompanyat de Pol Guillén, atleta i delegat de New Balance a Catalunya, de Jaume Rebull, director territorial de Catalunya d’Ibercaja, i de Ricard Llorens, director tècnic de la Cursa.| Fins al moment, més de 8.000 persones s’han inscrit en aquesta nova edició de la prova, una xifra que ja anuncia un nou rècord de participació. Les inscripcions, que es poden tramitar a través del web oficial de la cursa www.bcn.cat/cursanassos, es tancaran el proper diumenge 26 de novembre a les 12 de la nit o en arribar als 9.500 inscrits. Com cada any, la Cursa dels Nassos és l’encarregada de clausurar el cicle anual esportiu de la ciutat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada