CAMPIONAT D\’EUROPA DE CROS

0
57

Ayad Lamdassem Subcampió i Abdelaziz Merzougui Campió Júnior
Ayad Lamdassen ha aconseguit la medalla de plata al Campionat d\’Europa de Camp a Través que s\’ha celebrat aquest diumenge 12 de desembre a Albufeira (Portugal). L\’actuació de Lamdassem ha estat determinant perquè l\’equip espanyol aconsegueixi la medalla de bronze per equips. En dones, l\’equip espanyol també ha aconseguit la medalla de bronze, prova en la que Jacqueline Martín s\’ha situat en la posició trenta-set i Natàlia Rodríguez en la quaranta-un.| Abdelaziz Merzougui s\’ha proclamant brillantment Campió d\’Europa de la categoria júnior, i Beatriz Caspar s\’ha classificat en la posició número trenta-dos essent la millor actuació espanyola de la categoria júnior femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada