Presentada La Sansi 4 a Lloret de Mar

0
28

Falta poc per a la celebració de la tercera Sant Silvestre més important d\’Espanya, La Sansi 4, que tindrà lloc el proper 19 de desembre, va ser presentada a l\’Hotel Evenia Olympic Resort de Lloret de Mar. En l\’acte van estar presents Jose Luis Blanco, fundador i organitzador de la prova, Iván Tibau, regidor d\’esports de la localitat selvatana, Josep María Antentas, vicepresident de la FCA, Enric Dotras, president del Gremi d\’Hostaleria, i l\’atleta internacional Ángel Mullera. Al costat de l\’anunci de totes les novetats que guarda la 4ª edició de la Sansi, es van donar a coneixer nous noms que s\’uneixen a l\’extensa llista ja existent. | Miguel Quesada, subcampió de Europa Indoor en 2007 i olímpic a Atenes 2004 i Pequín 2008, lluitarà per portar-se la cita nadalenca amb ReyesEstévez, el propi Mullera, l\’irlandès Thomas Chamney, els marroquins Driss Lakhouaja i Kamal Jamaliy el ghanés Paul Sie. En la categoria femenina, que aquest any estrena la 1ª Sansi de la ‘Dona Marinera’, el triomf pot estar entre l\’atleta de Kenia i subcampiona olímpica Eunice Jepkorir, l\’atleta local Eva Arias, la marroquí Hasna Bahom, la letona Jelena Abele i la ucraïnesa Inna Levedieva. Jesús Ángel GarcíaBragado, medallista mundial i europeu, serà el nom a seguir en marxa.“*Jepkorir és la millor atleta que ha corregut en una carrera popular de Girona”, va ressaltar Blanco, al *mismotiempo que va desitjar sort al seu paisà i rival en la pista. “Estaria bé que Ángel *Mullera fes un *buenpapel i un altre *lloretense pogués guanyar la carrera, encara que hi ha altres atletes amb moltes opcions com Reyes Estévez o Driss Lakhouaja, que acaba de ser tercer en la Jean Bouin i vindrà especialment desde el Marroc per córrer La Sansi”. També va voler “agrair el suport de les institucions, atletes i patrocinadors, que segueixen apostant forta per aquesta prova” i va voler destacar “la importància que té la categoria femenina separant-la de la masculina”. Els més 3000 corredors que s\’esperen, es portaran, a més de l\’excel·lent lot d\’obsequis, una samarreta tècnica Li-Ning i una nit d\’hotel gratuïta para tot aquell que creui la línia de meta. Per‘La Marató’ de Tv3, com a carrera solidària, es preveu recaptar al voltant de 3.000 euros.Per obtenir més informació i inscriure\’s en La Sansi 4, poden visitar la web oficial de la carrera (www.lasansi.com).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari