Registren l\’habitatge de l\’atleta Marta Domínguez dins d\’una operació antidopatge

0
32

La Guàrdia Civil ha registrat l\’habitatge de l\’atleta de Palència Marta Domínguez dins d\’una operació antidopatge que s\’està portant a terme en diverses ciutats espanyoles, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació. Efectius de la Guàrdia Civil han iniciat avui una operació antidopatge en diverses localitats de la geografia espanyola. Aquestes mateixes fonts han indicat que en aquest operatiu a escala nacional podrien produir-se registres i imputacions en les pròximes hores.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.