La Guàrdia Civil comença una operació antidopatge a l\’esport espanyol i deté l\’atleta Marta Domínguez

0
83

La Guàrdia Civil ha començat una operació contra el dopatge a l\’esport espanyol, segons ha informat el diari \”El País\”. Aquest matí s\’han escorcollat diferents domicilis d\’esportistes, entrenadors i metges. Entre els detinguts, el nom més destacat d\’aquest inici d\’operació és el de l\’atleta Marta Domínguez. Amb ella, també s\’han detingut el seu entrenador, César Pérez, el tècnic Manuel Pascua Piqueras i el metge Eufemiano Fuentes, segons informen fonts judicials. Algunes informacions parlen també d\’implicats del món del ciclisme. Encara no se sap l\’impacte total de l\’ofensiva, que s\’ha anomenat \”operació Llebrer\” i ha començat a les províncies de Palència, Madrid i Las Palmas.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada