Ever Alejandro Gómez (Cerrr strands triathlon) i Anna Claret (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) líders del rànquing de duatlons de muntanya

0
136

Un cop disputades les 4 primeres jornades de la Lliga nacional de duatlons de muntanya a lo llarg del passat mes de Novembre i visita’n les poblacions de Vallfogona de Ripollès , Viladecavalls , Balaguer i Viladrau . Ja tenim els primer líders del rànquing català de l’especialitat a on es premia la regularitat i el nombre de participacions entre tots els duatletes , així a la categoria masculina tenim a la primera posició al Bolivià Ever Alejandro Gómez (Cerrr strands triathlon) – guanyador absolut del rànquing de l’any passat- i dins de les 5 primeres posicions : 2º Marc Sanjaume (Club Triatló Granollers )3º Carlos Andujar (independent) 4º Oriol Noé (SBR) 5º Germà Barroso (independent) fins a un total de 360 classificats. | A la vessant femenina a la primera posició hi tenim a la duatleta de Camprodon , Anna Claret (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) seguida de Àngels Barbé (C.E.Pedala.cat-Balaguer), 3ª Paula de la Cuesta (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses)4ª Anna Noguera (Club Atlètic Igualada)5ª Laia Galí (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) fins un total de 27 classificades. Per equips a la lliga de 1ª divisió masculina : 1º Club Triatló Granollers , 2º Club Natació Reus Ploms , 3º Club Natació Terrassa i per equips femenins de 1ª divisió : 1ª Club Natació Reus Ploms, 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses , 3ª Club Triatló L’eix de Navàs. La competició es reprèn aquest proper diumenge dia 12 amb la 5ª jornada de Lliga : el 2º duatló de muntanya de Solsonés , que té la sortida i arribada des de el Pantà de Sant Ponç a Clariana de Cardener , un cop s’ha fet front a les següents distancies de 5 quilòmetres de cursa a peu , 24 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i 3 quilòmetres de cursa a peu.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada