NIT DEL CA MANRESA

0
33

Aquest divendres 3 de desembre el Club Atlètic Manresa celebrarà el seu el tradicional sopar-cloenda de l\’entitat a l\’Hotel Els Noguers de la capital bagesana. En aquest sopar el CAM guardonarà als millors atletes de l\’entitat, que en aquesta temporada han estat José Ríos i Alba Casanovas, i també als atletes que han aconseguit el títol de Campió d\’Espanya, els que han estat internacionals, veterans, i els premis Revelació, Constància i Superació 2010.| Està confirmada la presencia del President de la Federació Catalana d\’Atletisme Sr. Romà Cuyàs, així com de la Regidora d\’Esports de l\’Ajuntament de Manresa Sra. Núria Sensat, i del President del Consell Esportiu del Bages Sr. Josep Empez.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari