SC TRADE CENTER PATROCINARÁ LA XII SANT SILVESTRE BARCELONESA A SANT CUGAT

0
70

SC TRADE CENTER será patrocinador oficial de la XII edició de la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat del Vallès que es disputarà el proper 31 de diciembre de 2010 El Gerent SC Trade Center , Juanjo Martinez, y el Director Tècnic de la Sant Silvestre, Domingo López, van signar aquest acord el 1 de desembre.
SC TRADE CENTER és un model de parc empresarial equipat amb la més avançada tecnologia i especialitzat en oferir a empreses i professionals, espais, despatxos i sales condicionades i equipades, així com suport administratiu i tecnològic amb l’objectiu de facilitar la seva implantació sota una mínima inversió. Un punt de trobada per a empresaris i emprenedors.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari