TENS UN ÉSSER ESTIMAT APASSIONAT DE L’ESPORT I A QUI ENCARA NO SAPS QUÈ REGALAR-LI PER NADAL?

0
250

NO BUSQUIS MÉS! REGALA-LI LA GRAN EXPERIÈNCIA DE LA SEVA VIDA
. Extreme Man és la idea que no t\’esperaves, la magnífica oportunitat de sorprendre el teu ésser estimat convidant-lo a viure una experiència inoblidable: l\’Extreme Man 226 Salou – Costa Daurada. Veus que no s\’atreveix? Que necessita una empenta per afrontar aquest repte? Ajuda\’l a complir el seu somni, i forma-hi part.| L\’Extreme Man 226 Salou – Costa Daurada és més que una cursa, és una experiència total per a tota la família, des de Port Aventura fins a l\’espectacular zona vinícola del Priorat, sense oblidar les platges de Salou i de la Costa Daurada. Gaudeix tu també de tot això, en un ambient de PUR TRIATLÓ. Perquè no es tracta d\’una simple invitació: una multitud d\’activitats i serveis t\’esperen al voltant d\’aquest triatló excepcional pensat per complir amb les expectatives dels triatletes i dels seus acompanyants, a través de la Expo, de les Masterclass amb professionals, de la Pasta Party, de la guarderia, de la festa Extreme etc. Mai havies fet un regal tan original! Ofereix la inscripció a l\’Extreme Man 226 Salou, nosaltres t\’enviem aquesta targeta Regal Especial Extreme Man.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada