SAMIR AIT BOUYCHAMANE I MARI CARMEN AUÑON GUANYEN A RIPOLL

0
79

La XXXII edició del Campionat Internacional d\’Atletisme de Fons del Ripollès es va celebrar aquest diumenge 21 de novembre amb un total de 660 inscrits. Els atletes varen córrer aquesta tradicional Mitja Marató entre Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll, amb temperatures força baixes tot i que el sol -que va lluir una bona part del matí- els va fer més agradable la cursa. El guanyador en categoria masculina va ser Samir Ait Bouychamane (1:09:16), seguit de Sergio Enriquez (1:10:37) i Ricard Verge (1:13:52). En categoria femenina va guanyar Mari Carmen Auñón (1:22:09), seguida de la guanyadora de les dues anteriors edicions Encarna Núñez (1:23:10), i Angélica Esparza (1:25:53). El premi al millor equip fou per l\’Adidas Domingo Catalan. Podeu consultar la classificació completa a www.championchip.cat, i també més informació i una galeria de fotos.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada