DIADA DEL JUTGE 2010

0
62

Aquest diumenge 21 de novembre s\’ha celebrat la Diada del Jutge a l\’Estadi Moisès Llopart del Prat de Llobregat organitzada pel Comitè Català de Jutges amb la col·laboració del Pratenc AA. A la Pentatló realitzada per categories han estat guanyadors en categoria masculina, Romen Rodriguez, Manel Vicente, José Saenz de Pablo, Jordi Reyne i Luis Abadias i a la categoria femenina Natàlia Santos i Mari Carmen Garcia. Pel voltant d\’una cinquentena de persones, entre jutges i acompanyants, van assitir a la diada i al dinar de germanor que va concluir la jornada.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada