Àleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i Isabel Eizmendi (Cerrr Strands triathlon) s’imposen al duatló de muntanya de Vallfogona de

0
108

La pintoresca població de Vallfogona de Ripollès amb motiu de la organització per part de l’ajuntament Vallfogoní i de la comissió de festes de la 8ª edició del duatló de muntanya va donar el tret de sortida a la primera competició corresponent a la nova temporada 2010-2011.La cursa es va portar a terme en una matí de diumenge força rúfol amb fred i la presencia de boira baixa i moments de plugims que van endurir encara més les característiques inicials de la duatló que va començar amb 6 quilòmetres de cursa a peu , 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar 3 quilòmetres de cursa a peu. | Dins de l’apart de la competició a la categoria masculina victòria , per segon any consecutiu , pel duatleta de Ripoll Àleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses)autor del millors parcials de ciclisme i la darrera cursa a peu , amb un temps final de 2 hores 2 minuts i 18 segons , superant al segons classificat per més de 5 minuts , el duatleta Bolivià Ever Alejandro Gómez(Cerrr Strands triathlon) guanyador absolut del ranking del 2009-2010, completant el podi com 3º Sergi Rodríguez (Cerrr Strands triathlon)autor del millor parcial a la primera cursa a peu.A la classificació per equips 1º Cerrr Strands triathlon (Gómez-Rodriguez-Reymundi) 2º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Fàbregas-Barris-Colomer)3º C.E. Tribike Cabrils (Caro-Jorba-Personal). A la vessant femenina també va reeditar la seva victòria de l’any passat la Donostiarra , Isabel Eizmendi (Cerrr Strands triathlon) que es va mantenir en solitari al capdavant de la cursa des de el començament , creuant la línia d’arribada amb una avantatge de més de 5 minuts per davant de la segona classificada , la junior Anna Noguera (C.A. Igualada) vigent sots-campiona de Catalunya absoluta de triatló de muntanya i 3ª classificada Anna Claret (Club triatló Sant Joan de les Abadesses).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari