La Pujada i Baixada a Guanta celebra la seva 25a edició

0
35

Més de 900 corredors vinguts de diferents indrets de Catalunya s\’aplegaran diumenge per recórrer els 12,3 km d\’aquesta emblemàtica cursa, que enguany celebra la 25a edició. El proper diumenge dia 7 de novembre Sentmenat acollirà la popular i concorreguda Pujada i Baixada a Guanta, que enguany compleix la seva 25a edició i compta amb més de 900 atletes inscrits d\’arreu de Catalunya. Aquest any la cursa està organitzada pel Club Atlètic de Sentmenat i l\’Ajuntament de Sentmenat, que per festejar aquest aniversari tan especial han organitzat pel dia abans una exposició dedicada a tots els atletes que han participat en aquesta emblemàtica cursa durant els seus 25 anys d\’història. En la mostra hi haurà exposades les 25 samarretes i els 25 cartells de totes les edicions de la competició, així com un vídeo que repassa els millors moments d\’aquests 25 anys. Totes les persones interessades a visitar l\’exposició podran fer-ho el dissabte dia 6 a partir de les 7 de la tarda a la Sala Ecus.| Des de l\’Ajuntament de Sentmenat es dóna les gràcies al Club Atlètic Sentmenat i a les 200 persones que desinteressadament col·laboren, any rere any, en l\’organització d\’aquesta activitat tan especial i important per a la projecció de Sentmenat cap a l\’exterior.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari