CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CLUBS CADET

0
69

L\’ISS – L\’Hospitalet, Campió en categoria femenina i Subcampió a la masculina
Aquest dissabte 23 d’octubre s’ha celebrat la Final del Campionat d\’Espanya de Clubs Cadet a a l\’Estadi d\’Atletisme CAD de Saragossa. L’ISS-L’Hopsitalet ha realitzat una brillant actuació aconseguint el títol espanyol a la categoria femenina i la segona posició a la masculina. Les noies de l\’ISS-L’H han aconseguit cinc victòries individuals i el nois han vençut en sis. L’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha situat en la quarta posició a la categoria femenina i en la sisena a la masculina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada