24ena edició de les 5 Milles nocturnes de Cerdanyola

0
54

El proper dia 13 de novembre tindra lloc a Cerdanyoladel Vallès la 24ena edició de les 5 Milles nocturnes de Cerdanyola. La principal novetat és que ha entrat a l\’organització la secció d\’atletisme del Cerdanyola Club Hoquei, el circuït es manté el mateix dels darrers anys. Recordar que també hi ha cursa infantil amb una distància de 2 Milles.| Les inscripcions ja s\’han obert i es poden fer a través de la web de la secció d\’atletisme del Cerdanyola Club Hoquei. www.atletisme.cerdanyolach.cat

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada