Tot a punt per la V edició de la cursa del Pont de Vilomara i Rocafort “Memorial Alcalde Evaristo”

0
552

Molt bon ritme d’inscripcions a la cursa del Pont de Vilomara i Rocafort, i molt bon ritme de treball, per part de l’organització i de tots els voluntaris per que ja està tot a punt per poder gaudir de la festa de l’atletisme el proper 31 d’octubre. Curses de promoció 10:00 hores i 10:15 hores. Cursa de 10 km 11:00 hores, molt important recordeu el canvi d’hora. Pel que fa al circuit es el mateix de l’any passat que tant va agradar. I el tema dels obsequis samarreta commemorativa per la canalla i per la cursa de 10 km unes malles llargues per que no passeu fred al hivern. Recordeu també el servei de guarderia infantil, guardabosses, dutxes, vestidors,etc etc. La novetat d’utilíssima hora, es que la nostra cursa puntua per la selecció de l’equip, que representarà a les Valls del Moncau, en la primera edició en terreny Espanyol de la TRAILWALKER.Inscripcions obertes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada