III CURSA D’ ORIENTACIÓ URBANA DE TERRASSA 2010

0
379

23-10-2010 10h Plaça de l’Assemblea de Catalunya – Terrassa
La Cursa d’ Orientació Urbana de Terrassa 2010 es celebrarà el proper dia 23 d’octubre , a partir de les 10h del matí. La sortida s’efectuarà a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya. Organitzen l’esdeveniment el Pla de Barris, l’ Associació de Veïns La Maurina i, la Secció de Curses d’ Orientació de la Unió Atlètica Terrassa.| La prova presenta 2 curses de diferents modalitats. La Cursa de la modalitat COMPETITIVA està reservada a corredors i corredores ja experts o, que es dediquen a altres esports a nivells més intensius. Les inscripcions d’aquesta modalitat poden ser COMPETITIVA INDIVIDUAL o COMPETITIVA PER EQUIPS. L’altra modalitat de Cursa que es pot fer és la LLIURE. Està pensada per aprendre el funcionament del món de l’Orientació i/o passar una estona divertida, amb més temps i menys exigència. Les inscripcions d’aquesta segona modalitat, també són LLIURE INDIVIDUAL o LLIURE PER EQUIPS. Les classificacions finals tindran en compte les categories següents: – Categories Homes – Categories Dones – Participants Menors de 14 anys – Participants de 14 a 18 anys – Participants de 18 a 35 anys – Participants Masters (de més de 35 anys) La informació sobre la Cursa i , els butlletins d ’inscripcions es troben als següents webs: http://maurinaorienta.blogspot.com www.unioatleticaterrassa.cat

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada