Rafa Botello, Victòria al Triatló de Barcelona.

0
71

Aquest matí he disputat el triatló de Barcelona per equips en la distància esprint. La Federació Catalana per a esports amb discapacitat física va voler promocionar l\’esport amb discapacitat en un esdeveniment com el triatló i va formar tres equips amb 9 esportistes amb diferents discapacitats. El meu equip estava format per Sarai Gascon en la natació, Campiona Paralímpica a Pequín i única dona discapacitada, jo feia el relleu de ciclisme tot i no es el meu esport i l\’últim relleu el va protagonitzar el meu amic i també campió paralímpic a Sidney en els 5000 mts Ivan Hompanera.| Per la part que em toca estic super content ja que no sabia com havia de reaccionar amb la handbike, com sabeu el meu esport és l\’atletisme encara que a vegades entreno amb la handbike els entrenaments aeròbics però després de la marca d\’avui m\’he quedat sorprès de la velocitat mitjana que he aconseguit. El meu relleu era de 22 km i he aconseguit baixar de 40 minuts i a una mitjana de gairebé 34km/h que demostra que no vaig gens malament en aquest esport! Donar les gràcies a Toni Ganyet, a la Federacio Catalana i als components de l\’equip Sarai Gascon i Ivan Hompanera per l\’esforç realitzat per guanyar i altres per organitzar l\’esdeveniment.1

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada