Calendari de Triatló 2010-2011

0
106

Ja podeu consultar el calendari de competicions de la temporada 2011 a la web www.triatlo.org (apartat competicions). Com podreu veure s\’incorporen noves competicions i esperem que al llarg de la temporada encara es produeixin noves incorporacions. Aviat us informarem del procés de renovació de llicències que s\’iniciarà l\’1 de novembre. | Esperant que estiguis un any més amb nosaltres i desitjant-te que aconsegueixis tots els teus objectius, estem a la teva disposició per qualsevol dubte que tinguis.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada