Cursa de l\’Amistat

0
159

Si us fa goig córrer una de les curses més antigues i emblemàtiques de Catalunya, apunteu-vos-ho a l\’agenda: d\’aquí a poc més d\’un mes, se celebrarà La Cursa de l\’Amistat. Com sempre, la prova es realitza a Barcelona (Montjuïch – Tibidabo, 16 Kms) el dia de Tots Sants, que aquest any cau en dilluns: l\’1 de novembre. Com sempre també, l\’organitza la família de Francesc Mates en record del seu creador l\’any 1981, i està plena de detalls, el primer, la gratuitat del dorsal. Enguany la meta estarà a dalt de tot de les atraccions del Tibidabo (els que l\’heu feta recordareu que s\’acabava en una esplanada abans d\’arribar-hi), que és el lloc de l\’arribada original dels dos primers anys.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada