10 km del CN Sabadell

0
82

El Club Natació Sabadell organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, el dia 17 d’octubre del 2010 a les 10 del matí, la Cursa de 10 km. del CNS. Aquesta prova oberta a tots els majors de 14 anys, sense distinció de categoria, sexe o nacionalitat, la distància és de 10 km. certificada per la Federació Catalana de d’Atletisme, la sortida i l’arribada estan situades al Club Natació Sabadell.| L’avituallament serà al km. 5 i a l’arribada. Tots els principiants, pel sol fet d’acabar la cursa, rebran un obsequi, Les categories es regiran per l’any de naixament i quedaran establertes, tant per a la masculina com per a la femenina.
Tota la informació a la web del CN Sabadell.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada