FINAL 1a CRONOMILLA DE LES ROQUES BLANQUES

0
78

La 1a Cronomilla de les Roques Blanques, organitzada per la Unió Atlètica Terrassa – Secció Excursionisme, arriba a la seva prova Final el proper diumenge 26 de setembre, a les 9:00h del matí, a Can Candi.
Dues prèvies han estat realitzades, els dies 24 d’abril i 11 de juliol, per aconseguir l’ordre de sortida dels corredors i corredores a la fase Final. | Els participants hauran de superar 1800m de recorregut , amb un desnivell de 110m, per poder puntuar a la Classificació i, optar pels 3 premis del pòdium masculí absolut i, els 3 premis del pòdium femení absolut. Els temps acreditats pel corredors més destacats són de 6:52, de Javi Lopez a la categoria masculina i , de 10:01, d’ Eva Cantero a la categoria femenina. Ambdós corredors pertanyen a la UA Terrassa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada