José Ríos Campió d\’Espanya de mitja marató

0
107

Aquest dissabte 18 de setembre s’ha disputat el Campionat d\’Espanya de Mitja Marató a Sagunto (València).
José Ríos (CA Manresa) s’ha proclamat Campió amb un registre 1h04’40”, aconseguint el segon títol estatal en una setmana ja que el passat dissabte es va proclamar Campió d\’Espanya de 10 km en Ruta. Marc Roig (CA Laietània) s’ha classificat en setena posició amb 1h06’52”. En dones, la primera atleta catalana classificada ha estat Maria Teresa Pulido (Canal Isabel II) que també ha entrat en setena posició amb un temps de 1h20’50”.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada