CAMPIONAT D\’ESPANYA DE MITJA MARATÓ

0
70

El proper dissabte 18 de setembre es disputarà la vintena edició del Campionat d\’Espanya de Mitja Marató a Sagunto (Valencia). Diset atletes catalans, catorze homes i tres dones, participaran en aquest campionat en lluita per aquest títol estatal. Podem destacar la presència de José Ríos (CA Manresa) recent Campió d\’Espanya de 10 km en Ruta, i Marc Tió (CA Laietània) en la categoria masculina. En dones, destaca Maria Teresa Pulido (Canal Isabel II) que va ser Campiona d\’Espanya Absoluta de marató l\’any 2.006.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada